skip to main content

Prijzen

Onze cursussen brengen bepaalde kosten met zich mee, deze kosten maken wij graag om de cursist een hoogwaardige cursus aan te kunnen bieden. De prijzen die wij je rekenen voor de cursus zijn marktconform geplaatst.

Cursus in Breda

De cursussen worden in slechts één dagdeel van vier uur gegeven. Je kunt kiezen voor een ochtend, middag of avond. Kies je ervoor om de cursus te komen volgen op onze trainingslocatie in Breda, neem dan contact met ons op. We maken dan samen met jou een vrijblijvende offerte.

In Company cursus

Er zijn tal van redenen te bedenken om de cursus liever op je eigen locatie of op een locatie die je wenst te laten plaatsvinden. Dit begrijpen wij uiteraard en om hier op in te spelen bieden wij de In Company cursusvorm aan. In tegenstelling tot onze reguliere cursussen, die bij onze eigen locaties worden gegeven, worden de In Company cursussen dus op jouw locatie of een locatie naar wensen gegeven. In Company heeft als voordeel dat wij deze cursussen specifiek kunnen inrichten op jouw eigen bedrijf, onderneming, situatie of vraagstuk. Wij vragen je dan ook om contact met ons op te nemen. wij maken samen met jou een vrijblijvende offerte.